Linguopragmatic features of personality-oriented culinary discourse
Эскиз недоступен
Дата
2020
Авторы
Название журнала
Номер ISSN
Название тома
Издатель
БарГУ
Анотация
The scientific novelty of the paper lies in the fact that for the first time attention is paid to the most effective
personality-oriented communicative tactics and strategies in the English communicative environment, which are
subsequently used to describe the history of cooking and serving dishes of Belarusian national cuisine in order to
attract the attention of a specific target audience to cultural and ethnic features of the Belarusian national character
for the sake of popularizing Belarusian agroecotourism in the English-speaking environment.
Описание
Наука – практике : материалы I Междунар. науч.-практ. конф., Барановичи, 15 мая 2020 г. : в 2 ч. / М-во образования Респ. Беларусь, Баранович. гос. ун-т, редкол.: В. В. Климук (гл. ред.) [и др.]. – Барановичи : БарГУ, 2020. – Ч. 1. – 304 с.
Ключевые слова
английский язык, кулинарный дискурс, english, culinary discourse
Библиографическое описание
Chernyavsky, P. Linguopragmatic features of personality-oriented culinary discourse / P. Chernyavsky, A. Baranovsky // Наука – практике : материалы I Междунар. науч.-практ. конф., Барановичи, 15 мая 2020 г. : в 2 ч. / М-во образования Респ. Беларусь, Баранович. гос. ун-т, редкол.: В. В. Климук (гл. ред.) [и др.]. – Барановичи : БарГУ, 2020. – Ч. 1. – С. 298–300.